Там "русскій мір": Донецькі школярі показали жахливий стан школи в окупації (відео)

До початку війни на Сході України ця школа в Донецьку вважалася однією з кращих.

Учні донецької школи № 30 в мікрорайоні "Текстильник" показали величезні гриби, які виросли на стінах школи. Діти в Донецьку шоковані умовами навчання, які з 2014 року в колишньому місті-мільйоннику, одному з найбагатших обласних центрів України, створює окупаційна влада, повідомляє Yotube-канал DialogUA - Завжди online, передають Патріоти України.

"Знаєте, що таке вчитися в "ДНР"? Це бачити, як зі стін ростуть гриби. Гриби! Це школа, це реально школа. Ось, дивіться, клас, стеля, зі стіни зростає ще гриб, ось ще", - розповідає учень.

У коментарях користувачі пишуть, що до початку війни на Сході України ця школа в Донецьку вважалася однією з кращих: працював відмінний колектив педагогів, умови були на вищому рівні. "Ось справжнє обличчя Росії. Зберіться, об'єднайтеся, брати-українці, проти цього зла, як це робить Азербайджан в Карабасі. Ми з вами", "Окупанти після себе залишають розруху й убогість: подивіться на розруху після вірмен в Карабасі і Донбас з райським миром!!", "Назвіть хоча б одне сепаратистське утворення, де є хоч якийсь розвиток...", "Епт, шо, зробити ремонт їм забороняє Ярош або Путін?", "Самі не можуть жити і іншим не дають", - коментують користувачі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...