Там "русскій мір": Після знищення птахофабрики в анексованому Криму стрімко ростуть ціни на яйця

До анексії Криму державне унітарне підприємство «Навчально-дослідний племінний птахівничий завод імені Фрунзе» працював в селі Фрунзе Сакського району близько 90 років, виробляючи яйця і розводячи курей.

В анексованому Криму після знищення птахофабрики стрімко ростуть ціни на яйця. Кримчани в соціальних мережах публікують фото із вартістю яєць в одному з сімферопольських магазинів, передають Патріоти України.«У селі Фрунзе, Сакського району була велика птахофабрика, і багато робочих місць, так все зруйнували, тепер ні курей, ні яєць, ні робочих місць. Тепер говень вам знесе золоті яйця», - написала кримський блогер в Twitter «RoksolanaToday & Крим25%».

В кінці січня видання АРК повідомило, що в анексованому Росією Криму піднялися ціни на курячі яйця - 16,4%, сільськогосподарську птицю - 8,3% і молоко - 2,5%.
За словами видання, до анексії Криму державне унітарне підприємство «Навчально-дослідний племінний птахівничий завод імені Фрунзе» працював в селі Фрунзе Сакського району близько 90 років, виробляв яйця і розводив курей. На підприємстві працювало більш як 300 працівників. Продукція птахофабрики була відзначена безліччю премій, що підтверджують її високий рівень.Після анексії півострова, повідомляє видання, ситуація змінилася - землю і зерно забрали, тварин і курей продали за копійки. Підприємство перебувало в декількох метрах від моря на 3000 гектарах, що природно стало ласим шматочком для незаконних забудовників.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...