Там "русскій мір": У мережі показали, до чого довели "крєпкіє хозяйствєннікі" супермаркет у Горлівці (відео)

Всі «нутрощі» супермаркету розграбовані, а дах завалився і лежить прямо в торговому залі. Шибки вибиті, а все, що було всередині, давно винесено. Проводку вирізали, тепер здирають листи обшивки.

Одним з «символів» приходу горезвісного «русского міра» в Донецьку став супермаркет Metro, який бойовики повністю розграбували в травні 2014 року, а потім «націоналізували» і перейменували. До теперішнього часу від супермаркету не залишилося навіть стін і даху - тільки опори. Але, виявляється, у сумнозвісної торгової точки є «побратим по нещастю» в окупованій Горлівці - гіпермаркет «Амстор». Як виглядає колись переповнений товаром магазин, показав в своєму Youtube-каналі відомий український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.
На ролику видно, що всі «нутрощі» супермаркету розграбовані, а дах завалився і лежить прямо в торговому залі. Шибки вибиті, а все, що було всередині, давно винесено. Проводку вирізали, тепер здирають листи обшивки.
Відновленню цей супермаркет вже не підлягає, і, схоже, також розберуть залізобетонні підпори - так, як зробили з Metro в Донецьку.
Особливу пригнічує побачене, за словами журналіста, через те, що дана жахлива картина - не наслідок військових дій і не «підступи бандерівських фашистів». Це - наслідки дій «міцних господарників русского міра». «Якими треба бути дегенератами, щоб навіть супермаркети довести до такого стану», - обурений Денис Казанський.

Якщо з промисловістю цілком могли бути проблеми, тому що механізми і цехи складно запустити через відсутність фахівців, то що, здавалося б, може бути простіше, ніж налагодити торгівлю в «отжатом» магазині? Адже його не треба навіть будувати з нуля - просто потрібно було продовжувати розпочате. Але нинішні «господарі Донбасу», як видно, навіть цього не зуміли зробити. «Вдумайтеся, який рівень людей, які там зараз всім заправляють», - закликає журналіст.

Він упевнений, що так буває завжди, якщо кудись приходить Росія і влаштовує там «русскій мір». «Русскій мір - це завжди влада гірших», - впевнений Казанський. На Донбасі окупанти знайшли найгірших - колишніх МММ-шників, садистів і «міських божевільних» - їх підняли з соціального дна, зробили міністрами і депутатами. І тепер ці люди трощать Донбас.

Показана картина дійсно вражає. «Господи! Дай усім, хто воює з російськими окупантами сил і здоров'я ... Щоб не пустили цю заразу в глиб України!», «Народна республіка процвітає», вірною дорогою йдете товариші!", "Ну так їм супермаркети не треба, у них грошей немає щоб щось там купувати!», «Це як в 1918 році! Грабуй награбоване, все відняти і поділити! Країна Шарікових і для шарікових», «Боже, які недоумки. Що зробили з Донбасом. Це ж треба, самі своїми руками зі свого будинку краю зробити руїни. Погано їм жилося в складі України. Тепер задоволені?», «Русский мир в усі красі», - пишуть обурені глядачі каналу Казанського.
«Яке щастя, що цих ... вигнали з мого Маріуполя!», - резюмує побачене один з користувачів.
Дійсно, жахливе видовище діє набагато сильніше, ніж будь-яка пропаганда.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...