Танковий дрифт: В Україні випробували оновлену бойову машину (відео)

Оновлена машина отримала новий динамічний захист і захист бортів, цифровий зв'язок, супутникову навігацію, а головне - тепловізійний приціл і нічні засоби спостереження за полем бою.

В Україні пройшли випробування модернізованого танка. Відео опублікували на YouTube-каналі Defense Express Channel, передають Патріоти України.

Модернізований силами "Харківського бронетанкового заводу" Т-80БВ оснащується газотурбінним двигуном в 1250 к.с., який розганяє танк до 70 км/г. "Ця машина має відмінні ходові характеристики, які дозволяють робити на машині вагою в 45 тон навіть дрифт", - йдеться в повідомленні.

Т-80БВ - модернізація танка Т-80, серійно виготовляється на постійній основі й поставляється в десантно-штурмові війська і морську піхоту України. "Оновлена машина отримала новий динамічний захист і захист бортів, цифровий зв'язок, супутникову навігацію, а головне - тепловізійний приціл і нічні засоби спостереження за полем бою. Така модернізація дозволяє значно підвищити бойову ефективність машини", - пишуть в ресурсі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...