Телеканал "1+1" судитиметься з Порошенком

Гендиректор групи "1+1 media" Олександр Ткаченко заявив, що телеканал подасть в суд на Петра Порошенка "за минулі звинувачення на адресу каналу" та після того, як він "ганебно увірвався в ефір приватної кампанії, користуючись статусом глави держави".​

Олександр ТкаченкоТкаченко у Facebook прокоментував появу Порошенка в ефірі програми "Право на владу" - гендиректор "1+1" підкреслює, що кандидатів у президенти на ефір не запрошували, передають Патріоти України.

"Ефір "Право на владу". Все, як зазвичай, - запрошені гості, не кандидати (!), експерти, з різних сторін. І раптом за кілька хвилин до ефіру, з'являється представник АП - В.Горковенко біля воріт студії. Починає світську бесіду з адміністратором. І тут без мигалок і охорони у двір студії Довженка під'їжджають дві машини і виходить сам президент.

При чому не зовсім зрозуміло, в якому він тут статусі - кандидата або президента. Але, як розумієте, при його вигляді і охоронців УДО - всі в шоці. Він каже - прийшов на дебати. Тобто таки як кандидат? Або ..?

При цьому він точно знає, що його опонент - Зеленський - у цей момент вже перебуває в Парижі, в переддень завтрашньої зустрічі з президентом Франції Макроном. Оскільки і СБУ, і МЗС все таки ще під контролем президента, його впускають до студії. А що робити? Статус президента ніхто не відміняв", - написав гендиректор каналу Коломойського.

Він додав, що програма "Право на владу" усі тижні виборчої кампанії запрошувала Порошенка в ефір. "У відповідь - мовчанка. Більше того, у відповідь - заборона з боку людини, яка стояла біля студії - Горковенка - представникам президента приходити до нас в студію, а коли припекло, він навіть начебто командував главою фракції БПП - Герасимовим - летіти терміново з Маріуполя на ефір, щоб спровокувати конфлікт недопуску в студію, коли його вже не чекали", - заявив гендиректор "1+1".

За його словами, після того, як Порошенко "ганебно увірвався в ефір приватної кампанії без запрошення, користуючись статусом глави держави, і не збирався йти...", не інакше, як на позов до суду від каналу він не заробив. "Чекайте - в понеділок. У тому числі і за минулі звинувачення на адресу "1+1". У країні, яка стряхне з себе вашу брехню, - це вже буде можливо. Пішов зворотний відлік - ще 9 днів залишилося", - написав Ткаченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...