Телесепаратисти наступають: Проросійський телеканал "Наш" пустив в ефір одного з головних зрадників України

Український телеканал і раніше неодноразово транслював російську пропаганду і фейки.

В ефірі телеканалу "НАШ", що належить екснардепу від ПР Євгену Мураєву, з'явився "радник" ватажка "ЛНР" Родіон Мірошник, який представляє "республіку" в Тристоронній контактній групі, передають Патріоти України.

Ведучі телеканалу назвали те, що відбувається на екрані, "рольовою грою, яка називається ТКГ" і під цим приводом вивели в ефір коллаборанта, представника окупаційної "влади". Родіон Мірошник звично звинувачував Україну в невиконанні Мінських угод, в обстрілі окупованих територій, а також в кращих традиціях російської пропаганди стверджував, що сторони конфлікту - Україна і "народні республіки" Донбасу, а Росія до ситуації, що розгортається з 2014 року, "не має ніякого відношення".

Питання ведучих про те, хто забезпечує "народні республіки" зброєю та боєприпасами, Мірошник спочатку хотів залишити без відповіді, але потім заявив, що "Донбас не перебуває в складі України. На Донбас не поширюється українське право". І це при тому, що недавно прессекретар Путіна Дмитро Пєсков заявляв, що Кремль не планує визнавати "ДНР / ЛНР".

Поява коллаборанта Мірошника в ефірі українського телеканалу обурила багатьох патріотів. Адже "радник" ватажка "ЛНР" - одіозна особистість. Зокрема, нещодавно він в Twitter захоплювався приїздом до Луганська сотого російського гумконвоя, а в Facebook розхвалював організовану Росією зустріч в Раді безпеки ООН, яка повинна була, по суті, стати презентацією "ДНР/ЛНР" в найбільшій міжнародній організації. Але зустріч була практично зірвана, так як брати участь в ній відмовилися всі постійні члени Радбезу ООН, крім Росії і Китаю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...