"Темпи заповнення ПСГ України натякають на черговий рекорд", - Злий Одесит

У той час як на світовому ринку ціни на природний газ демонструють обвал, Україна не припиняє заповнення своїх підземних сховищ газу.

Про це у своєму блозі пише Злий Одесит, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"И на сегодняшний день объемы закачанного в наши ПХГ газа уже превысили 17,3 млрд. кубометров с ежесуточной закачкой в пределах 45–50 млн. кубометров.

Напомню, что буквально 31 марта в украинских подземных хранилищах газа находилось 15,9 млрд. кубометров, что на тот момент было в два раза больше показателей конца отопительного сезона в 2019 году — 8,8 млрд. кубометров газа.

С учетом имеющихся показателей заполнения ПХГ можно ожидать, что установленный в прошлом сезоне рекорд по объемам газа ПХГ — 21,8 млрд. кубометров, будет побит уже к концу лета. Что в свою очередь не только полностью нивелирует все инсинуации на тему неготовности Украины к отопительному сезону, но и позволит нам задаться вопросом о том, что делать с тем газом, которого у нас может оказаться переизбыток.

Наблюдаем!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...