"Темпи заповнення ПСГ України натякають на черговий рекорд", - Злий Одесит

У той час як на світовому ринку ціни на природний газ демонструють обвал, Україна не припиняє заповнення своїх підземних сховищ газу.

Про це у своєму блозі пише Злий Одесит, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"И на сегодняшний день объемы закачанного в наши ПХГ газа уже превысили 17,3 млрд. кубометров с ежесуточной закачкой в пределах 45–50 млн. кубометров.

Напомню, что буквально 31 марта в украинских подземных хранилищах газа находилось 15,9 млрд. кубометров, что на тот момент было в два раза больше показателей конца отопительного сезона в 2019 году — 8,8 млрд. кубометров газа.

С учетом имеющихся показателей заполнения ПХГ можно ожидать, что установленный в прошлом сезоне рекорд по объемам газа ПХГ — 21,8 млрд. кубометров, будет побит уже к концу лета. Что в свою очередь не только полностью нивелирует все инсинуации на тему неготовности Украины к отопительному сезону, но и позволит нам задаться вопросом о том, что делать с тем газом, которого у нас может оказаться переизбыток.

Наблюдаем!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...