Тепер кожен зможе уникнути штрафу і довести свою правоту в суді: Таємна лазівка для водіїв

З'явилася інформація, що тепер в Україні за парковку для електрокарів не зможуть штрафувати через вельми смішний формальності.

Відомо, що обіцяні з 1 січня штрафи за парковку на місцях для зарядки електрокарів можна буде легко скасувати в суді. Про це стало відомо завдяки публікації одного з українських автопорталів, передають Патріоти України.

Вся справа в тому, що зараз будь-яке авто, оснащене електричними двигунами - в приводі двірників, склопідйомників, системах опалення салону тощо. Таким чином кожен автомобіль (з бензиновим, дизельним або електричним двигуном) формально підпадає під визначення "транспортний засіб, оснащений електричними двигунами (одним або декількома)".

Також цікавим є той факт, що саме для таких автомобілів за законом призначені стоянки для електрокарів. Таким чином, в суді штраф за подібне порушення можна буде легко скасувати.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...