Тепер тиснява буде на вході: Столичний метрополітен оприлюднив нововведення щодо соціальної дистанції

Після відновлення роботи Київського метрополітену кількість пасажирів у ньому зростає щодня в середньому на 100 тисяч людей.

У Київському метрополітені з понеділка, 1 червня, введуть обмеження на вхід, щоби пасажири там могли дотримуватися дистанції. Про це заявила заступник директора КП «Київський метрополітен» Наталія Макогон в ефірі одного з телеканалів, передають Патріоти України.

Із 1 червня в столичній підземці очікують збільшення пасажиропотоку. «Людей в метро стає більше. І ми готуємося до того, що на вихідних відкриється передмістя Києва (транспортне сполучення в області), і пасажирів буде ще більше. Відповідно, можуть бути обмеження на вхід в метро, щоби розтягнути пасажиропотік з можливістю дотримання соціальної дистанції», – зазначила Макогон.

Посадовиця наголосила, що обмеження будуть вводити в разі сильного збільшення пасажиропотоку, коли дотримуватися соціальної дистанції стає важко.

Вона зауважила, що під час обмежень станція метро може працювати на одну або дві вхідних дверей замість трьох. «У цьому підході немає нічого нового: метрополітен використовує таку систему пропуску пасажирів після проведення масових заходів, концертів, футбольних матчів», – додала Макогон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...