Тепер ви точно захочете заглянути під свої шпалери: Пара робила ремонт у будинку і натрапила на доісторичну спадщину (фото, відео)

Попередні мешканці явно були фанатами Юрського періоду.

Новосели хотіли зробити ремонт в будинку, але знайшли під шпалерами доісторичну спадщина. Стародавні люди тут ні при чому, а нових господарів знахідка навряд чи озолотить, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ. Далі - мовою перекладу:

"Стены старых домов нередко становятся порталом в прошлое. Каменная кладка порой хранит в себе ценные вещи или послания, которые спустя года могут обнаружить новые жильцы. Это может быть привет из 80-х или подарок от Пабло Эскобара, но иногда находки отсылают к доисторическим временам.

Так случилось с пользователем сайта Reddit под ником OddlyGruntled, который недавно въехал в новый дом вместе с подругой и решил устроить ремонт. На видео новосёлов девушка снимает старые обои со стен, однако под ними явно что-то спрятано.

Сорвав большую часть бумаги, героиня видео увидела узнаваемый хвостик.

Девушка продолжила очищать стены и освободила одного динозавра. Неизвестно, как долго этот очаровательный тирекс был спрятан под серыми и невзрачными обоями.

Вскоре героиня ролика полностью сняла обои и открыла вид на ещё трёх динозавров разных видов.

Трицератопс, птеранодон и вулканодон были изображены на фоне девственной доисторической природы.

Результат очарователен."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...