Тепер з ветераном АТО: Скандальний хірург на Львівщині знову вскочив у халепу

Цей же хірург три роки тому не помітив заворот кишок у 12-річної дитини. Тоді хлопчик, якому не зробили рентген, помер.

У місті Жидачів Львівської області хірург районної лікарні не надав медичну допомогу ветерану АТО, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Цей же хірург три роки тому не помітив заворот кишок у 12-річної дитини. Тоді хлопчик, якому не зробили рентген, помер. Після того випадку на час слідства хірурга усували від роботи, однак недавно він знову повернувся до лікарні. І тут же потрапив у новий скандал.

Дружина ветерана АТО Дениса Гайди Інна написала у Facebook, що її чоловік приїхав у Жидачівську районну лікарню з раною руки. Туди потрапила інфекція, рука почала гноїтися та набрякати. У реєстратурі чоловіка направили до хірурга.

"Ми розповіли йому, що у вихідні рана почала дуже швидко збільшуватися і ми радилися по телефону з сімейним лікарем, які ліки нам приймати до того моменту, як зможемо потрапити в поліклініку. На що хірург відповів, що він нічого нам робити не буде", - зазначила жінка.

Хірург сказав, що "ваш сімейний лікар за вас отримує гроші. А мені що з того?". Він додав, що рану повинна оглянути саме сімейний лікар.

Сімейний лікар перебувала у відпустці, в результаті рану чоловіка оглянула співробітниця державної аптеки, оскільки в райцентрі більше не було до кого звернутися.

Після появи в соцмережах інформації про подію інші жителі Жидачева також стали скаржитися на цього хірурга.

За інцидент з ненаданням допомоги ветерану АТО хірургу винесли догану на роботі. Але він продовжує працювати. У Жидачівській центральній районній лікарні повідомили, що термін дії старої постанови суду про відсторонення хірурга від роботи закінчився, а іншої постанови суду не було.

"Мені відомо про кримінальне провадження, яке зараз розглядається в суді (за ненадання допомоги ветерану АТО). Але повернення хірурга на роботу абсолютно законне", - сказала директор лікарні Людмила Яремцьо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...