"Теплу" зустріч із водієм миколаївської маршрутки, який побив "кіборга", влаштували ветерани (фото, відео)

Водій 8 квітня побив бійця 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Олександра Беспалова. Водій відмовився везти десантника як пільговика - інваліда війни.

У четвер, 9 квітня, в Миколаєві учасники бойових дій змусили стати на коліна "маршрутника", який побив десантника Олександра Беспалова - інваліда війни на Донбасі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав Ілля Зелінський, передають Патріоти України.

"Маршрутника" оточили і словами змусили стати на коліна. Бити його не захотіли.

"- Передаси всім своїм колегам "маршрутникам", що якщо ще раз хоч хтось із них, хоч пальцем когось подібним чином...

- Будемо просто висікати, ви вже за ***** ", - сказали водієві "маршрутки".

Покарати водія вирішили учасники бойових дій на Донбасі і представники АТО-шних та ветеранських громадських організацій.Раніше Ілля Шполянський опублікував фото з початку розмови з водієм "маршрутки", де були присутні депутат Миколаївської міської ради Світлана Таранова, колишній глава Березанської РДА Сергій Танасов (брав участь в обороні Донецького аеропорту) та головний спеціаліст відділу Міністерства у справах ветеранів в Миколаївській області Павло Саєнко.

Водій 8 квітня побив бійця 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Олександра Беспалова. Водій відмовився везти десантника як пільговика - інваліда війни. У травні 2019 року Беспалов отримав поранення в голову, він пережив кому і операції. Після поранення і операцій він пройшов важку реабілітацію. Він навчався заново ходити, їсти і говорити.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...