Терористи "ДНР" знову обстріляли будинки мирних жителів на Донбасі (фото)

Від розриву міни калібру 120 мм було зруйновано господарську будівлю, а також пошкоджений фасад та дах двох житлових будинків.

Увечері 18 червня 2020 року бойовики ДНР на Донбасі з напрямків непідконтрольних урядові України селищ Яковлівка та Мінеральне Донецької області обстріляли будинки мирних мешканців Авдіївки. Обстріл проведено з мінометів калібру 82 та 120 мм. Про це повідомили в штабі операції Об’єднаних сил на власній сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Від розриву міни калібру 120 мм було зруйновано господарську будівлю, а також пошкоджений фасад та дах двох житлових будинків. Дві інші міни розірвалися на присадибній ділянці.

Постраждалих громадян внаслідок ворожого обстрілу, на щастя, немає.

На місці обстрілу спостережна група української сторони Спільного центру з контролю та координації провела фотофіксацію наслідків обстрілів.

"Українська сторона СЦКК засуджує дії окупаційної адміністрації та незаконних збройних формувань Російської Федерації щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Бойовики продовжують безвідповідально нищити житлові будинки населених пунктів, порушуючи усі норми міжнародного гуманітарного права. Такі дії окупантів свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, в черговий раз демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідомо не виконувати Мінські угоди", - йдеться в повідомленні штабу ООС.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...