Терористи катували струмом: З'явилися моторошні фото з колонії "ДНР"

Майже за рік до потрапляння в полон незаконно засуджений отримав важкі опіки лівої частини тіла.

Терористи "ДНР" катували українця В'ячеслава Засипка, який незаконно утримується в колонії №52 у Єнакієвому за нібито "держзраду", передають Патріоти України з посиланням на Донбас.Реалії.

Моторошні знімки журналістам передали родичі чоловіка. 42-річного жителя селища Довга Балка бойовики засудили до 17 років ув'язнення, звинувативши у співпраці з українськими спецслужбами.

Катували українця ще й у СІЗО в Донецьку, де він перебував раніше.

На момент весни 2016 року в колонії суворого режиму №52 у Єнакієвому, за даними "ДНР", утримувалося 436 осіб. Загалом в'язниця розрахована на 770 ув'язнених, причому 150 із них можуть знаходяться в одиночних камерах, розрахованих на людей, засуджених до довічного ув'язнення.

За словами родичів полонених, ув'язнені там примусово зобов'язані працювати. А в'язнів, принаймні тих, хто "засуджений" за проукраїнську діяльність, утримують у сирих камерах із нарами.

Судячи з фотографій, які прямо з колонії отримали родичі Засипка, його тримають у камері на кілька осіб.

В'ячеслав Засипко

Майже за рік до потрапляння в полон незаконно засуджений отримав важкі опіки лівої частини тіла. Засипко пережив не одну операцію, і, як сам каже на постановочної зйомці одного з російських телеканалів, ледь перебирає ногами.

Незважаючи на це, бойовики все одно катували українця – били струмом, зокрема, по шрамах від опіків, каже його сестра Галина Закревська.

Сліди від тортур і шрами від опіків

В'ячеслав Засипко потрапив у полон бойовиків в березні 2018 року. За словами його сестри, чоловік поїхав в окуповану Макіївку як таксист – повинен був відвести туди знайому. Їх обох затримали представники озброєного угрупування "МДБ ДНР".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...