"Терористи на Донбасі залучають російські спецслужби для розшуку дезертирів", - розвідка

Російські кадрові офіцери, що залучені до їх розшуку, видають себе при спілкуванні з цивільним населенням за представників "місцевих органів МВС" або "військових комендатур".

За даними розвідки, бойовики залучають оперативні групи російських спецслужб до розшуку дезертирів у складі російсько-окупаційних військ. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передають Патріоти України.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ з початку цього року активізувало залучення оперативних груп російських спецслужб до розшуку дезертирів у складі російсько-окупаційних військ", - зазначив він.

Зазначається, що зазначене пов’язано із суттєвим збільшенням кількості російських найманців, які через невдоволення умовами служби та усвідомлення невідворотності кримінальної відповідальності за скоєння воєнних злочинів покидають передові позиції з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК, у т.ч. зі зброєю.

Як інформує Головне управління розвідки Міноборони України, для приховування загострення проблеми дезертирів, російські кадрові офіцери, що залучені до їх розшуку, видають себе при спілкуванні з цивільним населенням за представників "місцевих органів МВС" або "військових комендатур", які нібито проводять опитування для "запобігання диверсіям".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...