Терористи підвищують інтенсивність диверсійних та снайперських груп на Донбасі, - розвідка

За даними розвідки бойовики проводять випробування ефективності прихованих способів обстрілу підрозділів Об’єднаних сил, опрацьованих на полігонах Південного військового округу ЗС РФ.

На тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях бойовики підвищують інтенсивність застосування диверсійно-розвідувальних та снайперських груп. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

“Командування російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях підвищує інтенсивність застосування диверсійно-розвідувальних та снайперських груп. Водночас, противник активізував підготовку до застосування підрозділів диверсантів, які прибули після тримісячної підготовки з ведення “партизанської війни” у навчальних центрах на території Ростовської області РФ“,- сказав Гуцуляк.

Також за даними розвідки бойовики проводять випробування ефективності прихованих способів обстрілу підрозділів Об’єднаних сил, опрацьованих на полігонах Південного військового округу ЗС РФ.

“Зокрема, для дезорієнтації та приховування звуку пострілів, вогонь снайперами ведеться під прикриттям стрільби мінометів та гранатометів”, — додав Гуцуляк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...