Терористи Путіна розв'язали жорсткі бої на Донбасі

Переважна більшість обстрілів зафіксована в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

У суботу, 25 квітня, російські окупаційні війська 10 раз обстріляли позиції ОС. ЗСУ дали відсіч ворогам, припиняючи провокації терористів. Загиблих або поранених серед українських військових немає. Проти наших захисників російські найманці застосовували міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, повідомляє пресцентр штабу ООС, передають Патріоти України.

Переважна більшість обстрілів зафіксована в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Ворог обстрілював позиції ЗСУ поблизу Авдіївки, Павлополя, Широкиного, Опитного та Старогнатівки.

У районі відповідальності ОТГ "Північ" збройні формування Росії обстріляли українські позиції поблизу Новоалександрівки, Попасно та Орехового.

"Підрозділи Об'єднаних сил продовжують контролювати супротивника на всій лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови припинення вогню, і готові до реагування на можливі загрози з будь-яких напрямків",– відзначили в штабі.

Відзначається, що на ділянках розведення №1, №2 та №3 ситуація залишається стабільною, режим "Тиша" дотримується.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...