Терористи розвертають людей назад: Скандальні деталі і відео першого дня роботи КПВВ на Донбасі

10 червня на Донбасі почали роботу пункти пропуску, але багатьом так і не вдалося потрапити на тимчасово окуповану територію.

Як повідомляє Telegram-канал Vesti.ua, на кордоні вже почали розвертати людей, буквально через 1,5 км після проходження КПВВ з боку України. У свою чергу офіційної реакції від штабу командування ООС поки не послідувало, передають Патріоти України.

Тим часом в Держприкордонслужбі України кажуть, що люди почали збиратися біля КПВВ "Мар'їнка" і "Станиця Луганська" ще з 6:00. "Станом на 08:30 Біля "Станиці Луганської" зібралося 45 осіб, а біля "Мар'їнки" - 55 транспортних засобів (і близько 90 осіб). Серед присутніх у КПВВ, діти і люди похилого віку", - пишуть прикордонники.

В ДПСУ допускають, що бойовики можуть відмовити в пропуску особам, які перетинатимуть лінію розмежування з боку підконтрольної Україні території. "Для перетину лінії розмежування в КПВВ громадяни будуть допускатися із засобами захисту органів дихання. Одночасно в контрольних пунктах зможе перебувати така кількість осіб, щоб забезпечити дотримання соціальної дистанції", - відзначають вони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...