Терористи в люті: У центрі окупованого Донецька зазвучать хіти українського року

Пропаганд*ни терористів переконані, що це нібито несправедливо по відношенню до «патріотів ДНР».

28 листопада в центрі непідконтрольного Україні Донецька в барі Gung'Ю'бazz Bar прозвучать «Хіти українського року». Відповідний анонс опублікований в одній зі спільнот в соцмережі, передають Патріоти України.

Даний захід викликав гнів у терористів. Так, підконтрольний НВФ Телеграм-канал «Донецький Абориген» обурений бездіяльністю «силових структур», що дозволяють подібні концерти. Ресурс пише, що той факт, що в ОРДО будуть вільно звучати композиції Святослава Вакарчука «з його планом «холодної» деокупації Донбасу, учасника праворадикальної партії України «Голос», пісні Кузьми і його «Бандерштатівські коломийки», і багато іншого, нібито несправедливо по відношенню до «патріотів ДНР».

«Донецький Абориген» пише: «Получается ради этого мы шесть лет живем с комендантским часом с ограничением всем мыслимых и немыслимых прав и свобод, под обстрелами и по подвалам, без зарплат и без работы — чтобы в центре Донецка воспитанием наших детей занимались латентные укры из нынешней власти, третий год капитулирующих на любых условиях перед Украиной, Никаноровы и Пушилины. P.s. Судя по логотипу мероприятия вход в вышиванке бесплатный».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...