Терористи вирішили залякати захисників України на Донбасі "вбивчим" відео

У мережі з'явилося відео, на якому терористи "ДНР" нібито підривають автомобіль з українськими захисниками. Однак, судячи з кадрів, зроблено воно досить давно. До того ж, ніяких доказів, що знищений саме транспорт ЗСУ, немає.

Ролик опублікував на своїй сторінці у Twitter блогер Necro Mancer. "ПТУР по джипу ЗСУ. Місце і час зйомки невідомі", – підписав він його, передають Патріоти України.

Під постом спалахнула бурхлива дискусія. Багато користувачів мережі не виключають, що відео може бути або постановкою в рамках інформаційної війни, або зроблене досить давно, але розганяється все в тих же цілях тільки зараз.

"Вже третє відео з ПТУР за тиждень. На честь чого такий масовий злив пішов?", "Дістали їх відео від "Штірліца" з "Азовом", відповідь", "Тільки наші публікують відео відносно регулярно з затримкою один-два місяці. А ці чомусь складували все в архів, щоб тепер викладати незрозумілого ступеня свіжості. Може там взагалі зйомки за 2015-2017 роки", – пишуть люди.

"В авто мінімум чотири людини. Зима або рання весна. Не здивуюся якщо це щось зовсім старе, типу ДАП", "В передок зарядив, швидше за все без двохсотих", "А з чого ви вирішили, що це український джип?" , "Схоже на те, як загинув капітан Сенюк у 2017", – триває обговорення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...