Терпець увірвався: Дівчина у весільній сукні і зі священиком увірвалася на роботу до бойфренда, вимагаючи негайно одружитися з нею (відео)

Загнаний в кут чоловік розгубився...

В інтернеті стало вірусним відео, спочатку опубліковане в соцмережі TikTok користувачкою під ніком @boymom_ashley, передають Патріоти України.

Жінка стала свідком дивовижної сцени, що розігралася в одному з супермаркетів мережі Target в Лас-Вегасі. У магазин рішуче увірвалася дівчина у весільній сукні, яку супроводжували священик і подружка з букетом квітів. «Наречена» розшукала свого бойфренда, який працює в супермаркеті - він якраз розкладав товари по полицях. В ультимативній формі вона зажадала негайно одружитися з нею, погрожуючи в іншому випадку порвати стосунки. За її словами, хлопець обіцяв одружитися ще два роки тому, але до цих пір не виконав обіцянки.

Загнаний в кут чоловік розгубився. А навколо незвичайної групи зібралися глядачі. Наречена помахала їм рукою, пояснюючи ситуацію. У натовпі пролунали оплески і підбадьорливі вигуки. Потім пара вирішила продовжити з'ясування стосунків на вулиці і вийшла з супермаркету. Чим закінчилася справа, залишилося невідомим.

Відео переглянули понад п'ять мільйонів разів. У коментарях багато хто не схвалювали дії дівчини. «Що це за весільна засідка?», «Якщо хтось змушує тебе щось робити, то ця людина тобі не підходить», «Не роби цього. Це божевілля ... Це зовсім не смішно і не романтично. Вона просто смішна» - писали в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...