Тест для дебілів: Парочка мажорів увірвалась на автівці з номерами Верховної Ради на скляний міст Кличка (відео)

Вранці на пішохідно-велосипедний «міст Кличка» на автомобілі в'їхала парочка столичних «мажорів».

Відео з'явилося в пабліку «Київ оперативний», передають Патріоти України.

Судячи з усього, дівчина-пасажир знімала «покатушки» в Instagram-stories. За кермом сидів хлопець, обличчя якого не показали. У салоні також сиділа ще одна дівчина.

«Заставити ремонтувати за їх рахунок!!!», «Теперь я знаю за чей счёт можно новые стёклышки на мосту организовать», «губки уточкой, мажоры с***ные», «Красиво как...отберут права», - пишуть в коментарях.

За даними поліції, позашляховик Mercedes Benz GL із номерами АА 1068 ВР виїхав у бік Набережної і після цього зник у невідомому напрямку. Правоохоронці почали пошуки машини. Відзначається, що зареєстроване авто в Голосіївському районі м. Києва 10 січня 2018 року.

Патрульні Києва в свою чергу повідомили в Telegram-каналі, що особистість водія встановлена, як і фактичне місце знаходження авто.

"За порушення Правил дорожнього руху порушника чекає адміністративна відповідальність, а яка саме, буде відомо тільки після дачі пояснень своїх дій як водієм, який заїхав на пішохідний міст, так і особами, які були очевидцями події", – сказано в повідомленні.

Пізно ввечері міський голова Києва повідомив, що особи власника автівки та порушників встановлено. Кличко закликав свідків злочину дзонити на 102, щоб надати свої покази.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...