"Ті, хто знає ціну навіть найменшому життю": Воїни ООС врятували на передовій совенят (відео)

Пташенята випали з гнізда через обстріл...

У мережі з'явилося відео із трьома совенятами, яких воїни Операції Об'єднаних сил врятували просто на передовій. Кадри оприлюднили на офіційній сторінці волонтерського фонду "Повернись живим" у Facebook, передають Патріоти України.

У дописі йдеться, що захисники України після чергового обстрілу ворогом позицій в Авдіївці знайшли на землі трьох пташенят сича, які випали із гнізда.

"Ті, хто знає ціну навіть найменшому життю, не змогли пройти повз, і зараз ці малята живуть разом із своїми рятівниками. Тепер до звичайних занять армійців додалось ще одне – надважливе – щодня мати свіже м'ясо та знаходити черв'яків, щоб нагодувати сичів. З цим вони успішно справляються", – пишуть волонтери.

Зворушливий ролик підкорив серця українців, і вони залишили під ним понад 7 000 вподобань, близько 1 000 репостів та майже 200 коментарів з теплими словами на адресу Героїв.

"У такій м'ясорубці хлопці думають ще й про тварин і про птахів. Молодці! Добрі, чуйні, широкі серця", "Дякую вам і бережіть себе, пташенят і Україну", "Наші люди найдобріші. Вони мають велике і добре серце", "Боже, бережи Героїв", "Оберіг буде міцний, бо їх Трійця", "Ці птахи за кілька місяців уже будуть із позивними Батьківщину захищати", – пишуть люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...