Тіхановська заявила про готовність стати національним лідером білорусів (відео)

Вона зазначила, що не хотіла бути політиком, але "доля розпорядилася так".

Головний опонент чинної влади Білорусі Світлана Тіхановська заявила про готовність стати національним лідером. Про це вона заявила у відеозверненні, передають Патріоти України.

"Я захоплююся вашою мужністю, вашої самоорганізацією, тим, які ви всі сильні і світлі. Ви віддали мені свої голоса і я це дуже ціную", - сказала вона.

Тіхановська заявила, що готова стати лідером, щоб країна увійшла в нормальний ритм. "Я готова прийняти на себе відповідальність і виступити в цей період в якості національного лідера з тим, щоб країна заспокоїлася, увійшла в нормальний ритм. Щоб ми звільнили всіх політв'язнів і в найкоротші терміни підготували законодавчу базу і умови для організації нових президентських виборів", - заявили Тіхановську.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...