Тіла чорні від побоїв: У київському інтернаті жорстоко знущалися над дітьми (фото, відео)

В інтернаті намагалися приховати сліди від побоїв у дітей.

У Києві, у Святошинському дитячому будинку-інтернаті били вихованців. Батьки дітей дізналися про побої вже на 13 день після події. До цього їх просто не пускали в установу. Побитих хлопців привезли у інтернат з лікарні, але на фото їхніх тіл неможливо дивитися без сліз. Про це повідомляють на сторінці "Котельникова, 51" в Facebook, передають Патріоти України.

"Те, що сталося з цими хлопчиками - аутистами, свідчать ці фотографії. Батьки дізналися на 13-й день, коли дітей синіх до чорних привезли з лікарні в інтернат, без відома батьків відправили на експертизу, потім до проктолога. Весь цей час на територію інтернату батьків цих дітей не пускали", - сказано в повідомленні.

За словами автора поста, дітей привезли в інтернат так пізно, так як чекали, щоб зійшли синці і неможливо було нічого довести. Усіх небайдужих просять привернути увагу до проблеми насильства в Святошинському інтернаті Києва, який знаходиться на вулиці Котельникова, 51.

"У лікарні вони перебували в одній палаті з якимись ув'язненими. У мене просто шок", - розповіла одна з мам хлопців.

Директор установи говорить, що поки немає висновку поліції, зустрічатися з журналістами не буде.

Зазначимо, що цей інтернат займається вихованням дітей з психічними і неврологічними розладами. Саме приміщення знаходиться в жалюгідному стані, хоча гроші з бюджету на її розвиток виділялися. На сьогодні в інтернаті перебувають 186 дітей.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...