"Это сигнал заблудшей пастве..." - Казарін про поїздку Медведчука до Криму і його зустрічі з Путіним

Як зазначив експерт, поїздка Медведчука на окупований півострів є сигналом для всіх, хто живе в Україні, хто так чи інакше ностальгує за СРСР і чекає приходу "русского міра".

Поїздка депутата Верховної Ради від ОПЗЖ, кума російського президента Путіна Віктора Медведчука в Крим не є випадковою: вона найбільше схожа на сигнал проросійським силам в Україні. Про це на своїй сторінці в Телеграм пише журналіст і політичний експерт Павло Казарін, передають Патріоти України.

За словами Казаріна, зустріч кумів на анексованому півострові є сигналом для всіх, хто живе в Україні, хто так чи інакше живе ностальгією за СРСР і з нетерпінням чекає приходу "русского міра". "Его поездка в Крым выглядит как сигнал заблудшей пастве. Это сигнал всем тем, кто в Украине "устал от войны". Лидер парламентской фракции едет на оккупированную территорию отдыхать в тот момент, когда на этой территории оккупационные власти сажают в тюрьмы украинских граждан и возбуждают дела за нелояльность триколорам", - пише Каразін.

Він додав: найближчим часом "блудним дітям" з числа проросійськи налаштованого електорату незабаром належить взяти участь в місцевих виборах в Україні. "Они снова должны ставить галочки в бюллетенях, и им нужно не ошибиться с графой. Четырехбуквенная аббревиатура ОПЗЖ для всех, кто скучает по СССР", - підкреслив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...