"Это все горилка": У столичному супермаркеті раптово обрушилися полиці зі спиртним (відео)

Користувачі мережі жартують, що полки могли впасти від цін на продукт...

В одному з київським магазинів обрушився стелаж з розташованими на ньому спиртними напоями. Відео інциденту опублікував ресурс «Київ оперативний», передають Патріоти України.

«В супермаркете #Varus на Палладина что-то пошло не так …», — йдеться в повідомленні.

На ролику видно, як покупець з візком проходить повз стелаж з пляшками, і в цей час маса спиртного обрушується на підлогу торгової точки.
На щастя, чоловік, очевидно, не потрапив під завал з пляшок.

«Хорошо, что никто не пострадал», «Слава Богу, что не прибило», «Повезло пацану — хоть запись есть, а то могли бы и на него списать», — пишуть користувачі в коментарях до відео.

Також читачі щосили висувають свої версії події, часто - досить іронічні.

«Наверняка кто-то с другой стороны взял с полки ватные тампоны — вот вам и результат», «Либо китайский стеллаж, либо кривой монтаж», «А может привидения??? Да туда батюшку из ПЦУ отрядить нужно», «Стройка баула создала вибрацию в Варусе», «Это всё горилка», «Заминирование? Легенькое», — пишуть вони.

Також користувачі жартують, що полки могли впасти від цін і припускають, що знищення алкоголю могли спровокувати самі продавці супермаркету з метою «замести сліди».

Деякі звертають увагу на «уповільнені» дії персоналу магазину: «Реакция девушки-сотрудницы молниеносная».

Інші покупці засмучуються тим, що тепер асортимент в магазині постраждає: «Там и так выбор был не очень, а теперь вообще не будет никакого…».

У частини користувачів подія викликає побоювання.

«Не дай Бог вот так с ребенком…», «Мне всегда страшно что в Эпицентре так что-нибудь слетит», — пишуть вони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...