Тоді і зараз: Як змінилися за майже 30 років секс-символи 90-х (фото)

90-ті – це час, коли плакати з акторами популярних серіалів прикрашали стіни практично кожної квартири. Визнаними секс-символами вважали Чака Норріса з "Крутого Вокера", Іана Зірінга з "Беверлі Гіллс 90210" і багатьох інших зірок із гучних шоу того часу.

За 30 років деякі з цих хлопців втратили свою привабливість, а дехто, навпаки, збрив "модні" тоді вусики і підкачався. Як вони змінилися за цей час – передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

  • Іан Зірінг

Від Стіва Сандерса з молодіжного серіалу "Беверлі Гіллс 90210" нетямилися буквально всі: й акторки, й глядачки. Однак із роками популярність актора згасла, він миготів у кіно, граючи другорядні ролі. При цьому, роки пасують до лиця Зірінгу: актор позбувся кучерів і перестав носити шовкові сорочки кричущих кольорів.

Іан Зірінг
  • Ей Мартінес

Мексиканець Круз Кастільо із "Санта-Барбари" змушував сотні жіночих сердець битися частіше, коли з'являвся на екрані. Мрією багатьох глядачок "Санта-Барбари" було опинитися на місці Іден Кепвелл, в яку був закоханий Кастільо. Зараз Ей Мартінес помітно постарів і вже мало схожий на секс-символа 90-х.

Ей Мартінес
  • Чак Норріс

Зараз знаменитому акторові, який прославився завдяки ролі Корделла Вокера, вже 81 рік, а ось в 90-ті він втілював образ справжнього техаського рейнджера. Тому бойовики з його участю з радістю дивилися жінки по всьому світу.

Чак Норріс
  • Філіп Вассьор

Кучерявий ударник Жозе в жилетці з косою до пояса в серіалі "Елен і хлопці" також вважався одним із найкрасивіших чоловіків того часу. Зараз він постригся і став набагато мужнішим на вигляд.

Філіп Вассьор
  • Андрес Гарсія

Свою родзинку Андрес Гарсія за всі ці 30 років не прибрав, хоча і давно пішов із кіно. Після своєї легендарної ролі в серіалі "Ніхто, крім тебе" він влаштувався на роботу охоронцем. А 20 років тому Гарсіа провів кілька місяців у в'язниці за звинуваченням у наркоторгівлі (пізніше актора виправдали). Коли Андрес вийшов на свободу, то ще довгий час переховувався від мафії.

Андрес Гарсія
  • Факундо Арана

Факундо Арана, він же Іво (Чучі) з "Дикого ангела" досі в лавах чинних секс-символів. Але потішно зараз дивитися на його хвостик, який до 60-ї серії дістав навіть Наталю Орейро. Сценаристи дописали сценарій і внесли в серіал епізод із відрізання хвоста.

Факундо Арана
  • Джеймс Марстерс

Спайк із молодіжного серіалу "Баффі – винищувачка вампірів" у 90-ті був настільки ж популярний, наскільки зараз Деймон Сальваторе із "Щоденників вампірів" або Едвард Каллен із "Сутінків". Спайк спокусив Баффі нагостреними вилицями й поглядом спідлоба, а також добру половину глядачок серіалу.

Джеймс Марстерс

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...