Той аж скавчав..: У Харкові чоловік на очах у дитини жорстко побив собаку (відео)

Хлопчик намагався захистити собаку та просив батька припинити знущання.

У Харкові чоловік побив собаку на очах у дитини. Відповідне відео побиття тварини опублікували у Telegram-каналі «ТРУХА Харьков», передають Патріоти України.

«Дитина плаче і просить не бити собаку, але батя не може зупинитися. Страшно подумати, що з твариною роблять вдома» – підписали відео.

На відео видно, як чоловік прив'язав собаку до паркану і заходився його лупцювати, що той аж скавчав. Хлопчик намагався захистити собаку та просив батька припинити знущання.

Після інциденту дитина схопила за повідець пса і, продовжуючи доводити батькові його неправоту, пішла геть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...