"Толя, ты сц*кло!": Лещенко розлютився на Шарія та розповів про його зв'язки з Кремлем

Ця "сполучна ланка" знайшлася в Європі.

Сергій Лещенко

Колишній депутат Верховної Ради Сергій Лещенко різко відреагував на те, що лідер "Партії Шарія" блогер Анатолій Шарій згадав його в ефірі телеканалу NewsOne. У відповідь він поділився важливою інформацією. З повідомленням про Шарія Лещенко виступив на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.


Шарія ексдепутат назвав "кремлівським тревел-блогером". Він запевняє, що знайшов новий зв'язок політика з владою РФ. "Як привіт цьому іспанському туристу, пропоную громадськості ознайомитися з ще одним фактом про зв'язок Шарія з Кремлем", - написав Лещенко.

Він уточнив, що мова про депутата німецької маргінальної партії "Альтернатива для Німеччини" Вальдемара Гердта. Ця політична сила відрізняється лояльним ставленням до Кремля і її агресії щодо України. Гердт був одним з небагатьох європейських політиків, які відвідали анексований Крим. Більш того, він виступає за зняття з РФ санкцій, введених за напад на Україну.

"Саме цей Вальдемар Гердт, який сьогодні вписується за Шарія, півроку назад ... організовував зустрічі Віктору Медведчуку в Німеччині - в рамках схваленого Путіним формату вибудовування кремлівської коаліції в парламентах Німеччини і Франції", - повідомив Лещенко.

"Зв'язок Медведчука і Путіна загальновідомий, зв'язок Медведчука і Шарія видно по телеканалам кремлівського кума, а зв'язок Шарія і Кремля підтверджений рішенням Верховного суду України. Тому не дайте себе обдурити", - констатував Лещенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...