TOR-D: Українські військові шоломи пройшли у США перевірку на міцність

Випробування в балістичній лабораторії Chesapeake Testing були проведені в червні 2020 року.

Балістична лабораторія США Chesapeake Testing підтвердила відповідність балістичних шоломів TOR-D. Шоломи виробництва української компанії UaRms, передають Патріоти України з посиланням на Ukrainian Military Pages.

Випробування в балістичній лабораторії Chesapeake Testing були проведені в червні 2020 року.

За результатами випробування 6 зразків встановлено, що шоломи TOR-D повністю відповідають рівню захисту IIIA за стандартом NIJ 0106.01.

Відзначається, що це відкриває шлях продукції української компанії на світові ринки.

«Ми дуже сподіваємося, що вже найближчим часом, як про нашу компанію, так і про Україну заговорять, як про потужного гравця на світовому ринку засобів персонального захисту», – йдеться у повідомленні компанії UaRms.

Нагадаємо, що TOR-D – це полегшена версія балістичного шолома ТОR. Форма шолома зі спеціальними боковими вирізами створює додаткові зручності для роботи з активними навушниками та радіогарнітурами.

Призначений для індивідуального захисту бійців десантних та спеціальних підрозділів від травм і поранень; розміщення спеціального обладнання.

Стандарти захисту:

  • 1-й клас захисту за ДСТУ 8835:2019;
  • клас захисту IIIA, NIJ 0106.01;
  • захист проти уламків (FSP = 1,102 g) за стандартом STANAG 2920 НАТО знаходиться на рівні >670 м/с (показник V50).
Шоломи балістичні (кулезахисні), моделі ТОR-D (десантний)

Шолом забезпечує захист голови при падіннях, ударах; від впливу вибухової хвилі, дрібних уламків, рикошетів; від потрапляння пістолетних куль та куль іншої легкої стрілецької зброї на вильоті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...