Торгували через інтернет: На Київщині накрили величезний цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю (фото)

Підпільне виробництво здійснювалося шляхом змішування спирту та ароматичних домішок. Таким чином проводилася алкогольна продукція під виглядом горілки, коньяку, віскі і рому.

Співробітники податкової в Києві припинили діяльність великого підпільного цеху з масового незаконного виробництва фальсифікату. Про це повідомила Державна фіскальна служба, передають Патріоти України.

Підпільне виробництво здійснювалося шляхом змішування спирту та ароматичних домішок. Таким чином проводилася алкогольна продукція під виглядом горілки, коньяку, віскі і рому.
На пляшки наносили маркування відомих брендів: "Les Conites de Cadignan", "Metaxa", "Finlandia", "Jack Daniels White", "Henessy", "Chivas Regal", "Captain Morgan", "Black Leable", "Becherovka" , "Jameson", "Bacardi", "Jim Beam", "Aragveli", "Пшенична", "Jack Daniels White", "Kvint", "Napoleon", "Smirnoff", "Jack Daniels Black", "Finsburry", "Ballentines", "Sauza".
Фальсифікат не містив марок акцизного податку. А в подальшому ця продукція реалізовувалася через Інтернет.За результатами проведеного обшуку за місцем виготовлення і зберігання фальсифікату з незаконного обігу вилучено близько 2 000 літрів таких алкогольних виробів, а також обладнання для їх виготовлення. Крім того, вилучено транспортний засіб, що використовувався для перевезення алкогольної продукції.

Досудове слідство триває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...