Торжество скреп: Кума Ху*ла розповіла, як врятувалася від туберкульозу

Телеведуча запевняє, що зцілитися від страшної недуги їй помогли у Московській церкві.

Телеведуча та дружина одіозного проросійського політика і кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко у черговій серії пропагандистського проєкту «Паломниця» розповіла, що 19 років тому захворіла на туберкульоз. Свій стан вона приховувала від рідних і чоловіка. А зцілення знайшла у Іонинському монастирі, який нині контролюється Московським патріархатом, передають Патріоти України.

«19 років тому я захворіла на туберкульоз. Окрім двох лікарів, про мій діагноз ніхто не знав. Не казала я про це і вдома, дуже боялася засмутити чоловіка і батьків, а для чужих не хотіла стати ізгоєм. Хвороба швидко прогресувала. Гостра форма потребувала негайного лікування. Препарати були жорсткими, щоденні ін’єкції болючими, мене чекала терапія протягом року. Скоро проявилися побічні дії від прийому ліків, я почала втрачати слух, з’явилися галюцинації», – зізналася Марченко.

Також ведуча розповіла, що якось друзі повели її в Іонинський монастир, де вона нестримно розридалася. Опісля ж почала бувати тут на богослужіннях, під час яких їй ставало легше, минала нудота і відступав головний біль. «Через пів року терапії, під час чергової комп’ютерної томографії, мій лікар охнув. Від хвороби не залишилося і сліду», – запевнила Марченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...