Торжество скреп: На Росії люди третій день б'ються в чергах за безкоштовну рибу (фото, відео)

Очевидці розповіли, що деякі з городян приїхали на акцію заздалегідь, побоюючись, що безкоштовної риби їм може не вистачити.

У Петропавловську-Камчатському (Росія) виникла тиснява в черзі за безкоштовною рибою, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Така акція проходить в місті вже третій день. Вона викликала страшний ажіотаж серед жителів. На акцію зібралася велика кількість людей, більшість пенсіонери, що викликало штовханину біля фури з рибою. Прохід до неї обмежили металевою огорожею.

Відзначають, що однією з пенсіонерок стало погано, їй потрібна була допомога лікарів швидкої допомоги. Як розповіли медики, жінка отримала травму в тисняві. Її на носилках доставили в спецмашину.

Громадяни продовжили товпитися біля фури з рибою, влаштовуючи тисняву. Ситуація там напружена - всі хочуть отримати безкоштовний продукт. У черзі чутні лайка і крики, опинившись біля фури, деякі намагаються взяти порцію побільше, але організатори прикрикують на людей, щоб вони швидше відходили від автомобіля.

Очевидці розповіли, що деякі з городян приїхали на акцію заздалегідь, побоюючись, що безкоштовної риби їм може не вистачити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...