Торжество справедливості: У Білорусі ворона поцупила у чоловіка гроші, які той викрав перед цим (відео)

Пташка поцупила обкладинку паспорта, в якій лежали гроші, і зникла.

У білоруських Костюковичах на вулиці трапився курйозний випадок. До поліції звернувся хлопець, заявивши, що в нього поцупили грощі. Камери відеоспостереження показали, що крадіжку здійснила ворона. Однак на додачу з'ясувалося, що й сам юнак крадій, адже перед цим здобув гроші злочинним шляхом. Про це повідомляє пресслужба МВС Білорусі, передають Патріоти України.

"Курйозний випадок стався в Костюковичах. В оперативно-чергову службу звернувся 18-річний хлопець. Він розповів, що необачно залишив свій рюкзак на лавці біля магазину і на кілька хвилин відлучився, а коли повернувся, побачив, що з рюкзака зникла обкладинка від паспорта, в якій знаходилися 150 рублів", - повідомили в МВС.
Розкрити злочин допомогли записи з камер відеоспостереження. На них чітко видно, як ворона підлетіла до лавки і, огледівши вміст рюкзака, забрала обкладинку паспорта і зникла.
Однак під час проведення слідчих дій, з'ясувалося, що ці гроші не належали хлопцеві, а потрапили до його рук злочинним шляхом. За два дні до інциденту він поцупив 300 білоруських і 600 російських рублів у 52-річної жінки. Крадій встиг витратити лише половину цієї суми, решту - забрала ворона.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...