Традиційна гостинність: У грузинських аеропортах туристів зустрічатиму з вином

Вже вшосте Національна адміністрація туризму Грузії планує вручити гостям 300 тисяч пляшок брендованого подарункового вина.

В аеропортах Грузії відновиться акція з роздачі вина прибулим туристам, передають Патріоти України з посиланням на видання "Батумелебі".

Відомство вже оголосило електронний тендер на закупівлю вина. З тендерної документації відомо, що дарувати будуть сухе вино сортового складу Сапераві 100% без консервантів.

Пляшки будуть оливкового кольору і в спеціальній упаковці для транспортування. Компанія, яка перемогла в тендері, повинна буде поставити вина в аеропорти Кутаїсі, Батумі і Тбілісі. Поставки почнуться через 30 робочих днів після укладення договору і повинні будуть завершитися не пізніше 25 грудня 2019 року.

У тендері зможуть брати участь компанії, які працювали на ринку протягом останніх шести років і зробили не менше 100 тисяч літрів вина. Прийом заявок від зацікавлених компаній розпочнеться 2 липня і завершиться 5 липня. Кампанія по роздачі вина буде проводитися в аеропортах Грузії вже в шостий раз. В останній раз акція відбулася в грудні 2016 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...