Трагедія через санітайзер: Жінка загорілася після обробки рук антисептиком

Жінка загорілася на очах у своїх дочок, коли спробувала запалити свічку після обробки рук санзасобом.

Нешкідливий санітайзер, без якого школярів у багатьох країнах не допускають до уроків, став причиною трагедії, що розігралася в американському штаті Техас. Про жахливий інцидент розповідає видання Metro, передають Патріоти України.

Повідомляється, що Кейт Уайз загорілася на очах у своїх дочок, коли спробувала запалити свічку після обробки рук засобом. Коли вона тільки зробила перший рух, полум'я охопило її оброблені руки, а потім перестрибнуло на пляшку санітайзера, яка вибухнула.

Дві дочки Уайз кинулися за допомогою до сусідів, поки американка намагалася скинути з себе палаючий одяг і виводила третю дочку і собаку з дому.

В результаті Кейт сильно постраждала - у неї опіки по всьому тілу. Зараз вона відновлюється, однак Уайз «вбиває» той факт, що її дівчаткам довелося стати свідками такої моторошної події. Тепер вона має намір судитися з Amazon, де і придбала засіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...