Трагедія на гігантському слаломі: З'явилось відео жорсткого падіння американського спортсмена на етапі Кубка світу

Напередодні травми колін на тій же трасі отримали два норвезьких гірськолижники – Лукас Бротен і Атле Лі Макґрат.

Гігантський слалом на етапі Кубка світу в Адельбодені (Швейцарія) був затьмарений серйозним падінням американця Томмі Форда. 31-річний лижник втратив координацію і впав незадовго до фінішу, збивши стюарда траси, після чого врізався головою в крижаний схил, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Форд ненадовго втратив свідомість, але вже через 20 хвилин при вантаженні в медичний геллікоптер прийшов до тями і був доставлений в лікарню для обстеження. Коли його занурили у гвинтокрил, він розмовляв з рятувальниками, повідомляє Федерація лижного спорту США на своїй сторінці в Twitter.

За неофіційною інформацією, американський гірськолижник зламав ногу і отримав травму зв'язок коліна, а також черепно-мозкову травму. Через інцидент змагання були перервані на півгодини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...