Трагедія на Кіровоградщині: Джип на єврономерах убив музиканта, а його дружина в реанімації (фото)

Артем їхав із сім'єю, коли на зустрічну смугу вилетіла BMW на єврономерах, її водій не впорався з керуванням на слизькій дорозі. Джип буквально зніс із траси легку "Славуту" музиканта.

На Кіровоградщині в аварії загинув відомий в області музикант Артем Язловецький. Йому було всього 29 років. 25-річна дружина Артема, Анастасія, зараз у реанімації, за її життя борються лікарі. В автомобілі також були двоє маленьких дітей – хлопчики-близнята. Вони теж постраждали, передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

Важкий джип зніс "Славуту" з дороги

Смертельна аварія сталася вдень 9 лютого на Кіровоградщині на трасі Кропивницький – Кривий Ріг. На слизькій дорозі джип BMW на єврономерах на швидкості пішов на обгін "Ниви". Однак, ймовірно, водій не впорався з керуванням і його почало крутити по зустрічній смузі. У цей час там їхала "Славута". Важкий джип врізався в неї, через сильний удар "Славуту" буквально знесло з дороги.

На місці загинув 29-річний водій Артем Язловецький. Як говорить його вчитель музики Олександр Котов, хлопець весь удар прийняв на себе. Пізніше рятувальникам довелося вирізати його тіло з понівеченого автомобіля.

На передньому сидінні перебувала 25-річна дружина Артема, Анастасія. Від сильного удару ремінь безпеки, яким дівчина була пристебнута, буквально врізався в її тіло. "Ремінь залишив сильний слід на її тілі. У неї пошкоджені внутрішні органи, відбувся внутрішній крововилив. Лікарі 9 лютого проводили операцію до 12 години ночі. Зараз їй шукаємо донорів, тому що вона втратила до 4 літрів крові. У Насті рідкісна група – 1-ша негативна", – розповідає Котов.

За його словами, водій і ті, хто з ним був у джипі, навіть не підійшли до родичів Артема, які прибули на місце аварії, і не перепросили. Коли їм сказали про це, то один із них відповів, що мовляв, а ми тут до чого, ми не винні.

У четвер, 10 лютого, Артема хоронитимуть. У Долинській музичній школі, де сам хлопець навчався, а останнім часом викладав, уроки перенесено. Тут важко переживають втрату музиканта.

"Артем вчився в нашій школі, тут викладає і його мама Лариса Кашталян, вона піаністка. Артем був єдиним сином у родині. Розумний, перспективний і талановитий хлопець, він з дитинства в нашій школі, ми всі його добре знаємо. Ми збирали гроші для порятунку Насті, дружини Артема. Всі вони зараз пішли на першу операцію. Але їй потрібна ще одна, у неї багато переломів", – розповідає директорка школи Марія Бєлова.

Артем і Настя познайомилися кілька років тому. Майже рік хлопець працював за контрактом у Китаї в духовому оркестрі. Весь цей час вони листувалися, а після повернення Артема в Україну відразу ж одружилися.

Артем (у центрі) під час виступів із духовим оркестромПісля закінчення школи Артем вступив до музичного училища, а потім до консерваторії. "Він у консерваторію вступав уже з такою програмою, з якою зазвичай звідти виходять випускники. Він був дуже талановитим! Останнім часом викладав у нашій школі і в консерваторії", – говорить його вчитель.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...