Трагедія на Київщині: Загинув 13-річний хлопчик

Дитину знайшли під завалами цегли на території недіючого тваринного комплексу.

На Київщині у с. Гребні Кагарлицького району трагічно загинув 13-річний хлопчик. Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Київської області, передають Патріоти України.

Повідомляється, що напередодні батьки разом зі своєю дитиною приїхали зі столиці до дачного будинку. Хлопчик пішов гуляти о 16:30 год. і не повернувся. Мати та батько спочатку шукали дитину самотужки та тільки о 22-й годині звернулися за допомогою до поліції.

На пошуки школяра були задіяні особовий склад місцевої поліції, ювенальні поліцейські, громадськість.

Як зазначається, тіло хлопчика знайшли вночі під завалами цегли на території місцевого недіючого напіврозваленого тваринного комплексу. На місці події працювала криміналістична лабораторія.

Тіло загиблої дитини направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. Працівники поліції встановлюють свідків та обставини трагічної смерті хлопчика.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...