Трагічна вечірка: Через невдалий жарт друзів британець загинув у свій день народження

Саймон зі Східного Йоркшира орендував моторний човен і вирішив відсвяткувати 30-річчя разом з 30 товаришами...

В англійському графстві Східний Йоркшир через невдалий жарт друзів загинув 30-річний Саймон Холдер, який святкував свій день народження. Про це повідомляє газета Daily Star, передають Патріоти України.

Так, Саймон зі Східного Йоркшира орендував моторний човен і вирішив відсвяткувати 30-річчя разом з 30 товаришами. У якийсь момент приятелі вирішили пожартувати над іменинником і зіштовхнули його в воду. Чоловік намагався виплисти, але човен почав здавати назад, і в результаті британець потрапив під гребний гвинт, який порубав йому ногу.
Постраждалого дістали з води і відправили до лікарні повітрям. Однак незабаром він помер в одній з лікарень Кембриджа. Помічник коронера Джоанна Томпсон заявила, що в самому заході не було нічого поганого, і смерть в результаті нещасного випадку стала трагічним результатом вечірки.
Відомо, що загиблий грав у футбол в місцевій футбольній команді.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...