Трагічне пророцтво Мессінга набуває загрозливих обертів: Ця країна почне Третю світову війну

Останнім часом в ЗМІ поширюється багато інформації з приводу кінця світу. На думку експертів, апокаліпсис станеться вже в цьому столітті, і почнеться він нібито з Третьої світової війни.

Вольф Мессінг

Так, Вольф Мессінг пророкував спалах глобального конфлікту в другому десятилітті XXI століття, а також назвав головних суперників, які зійдуться в Третій світовій війні, передають Патріоти України.

Мессінг стверджував, що напередодні війни США будуть виступати проти Росії відкрито, а Китай буде вести себе порівняно дружелюбно, однак також стане ворогом, коли справа дійде до військового конфлікту. Також стверджується, що війна призведе до знищення людства і держави можуть лише ненадовго відстрочити, а не скасувати такий розвиток подій.

Останнім часом "пророцтва" про кінець світу і Третьої світової війни з'являються в інтернеті досить часто, причому найчастіше автори подібних публікацій приписують передбачення знаменитим пророкам і стверджують, що вони збудуться найближчим часом. Найчастіше в цьому контексті згадуються Ванга і Нострадамус.

Наприклад, з кінця минулого року в ЗМІ продовжують обговорюватися "пророцтва Нострадамуса на 2019 рік", опубліковані британським таблоїдом Daily Star. Тоді повідомлялося, що початок 27-річної Третьої світової війни провидець "призначив" саме на 2019 рік. Також стверджувалося, що в цьому році відбудуться повені в Європі і руйнівний землетрус між Каліфорнією і Ванкувером, а тварини заговорять з людиною.

Це дало конспірологам і ЗМІ заявити про "доведені" достовірності прогнозів після того, як в березні розробники з Вашингтонського університету представили алгоритм, що дозволяє розшифровувати ультразвукові сигнали гризунів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...