Трамп, проігнорувавши компетентні органи, прийняв "допомогу" від Ху*ла, - ЗМІ

Володимир Путін запропонував допомогу в ході телефонної розмови з президентом США.

Управління з продовольства і медикаментів США (FDA) дізналося про рішення президента Дональда Трампа прийняти допомогу в боротьбі з коронавірусом з Росії тільки постфактум. Про це Reuters повідомив речник FDA, передають Патріоти України.

За його словами, відомство не мало детальної інформації про складові вантажу, який відправляли з РФ в штати Нью-Йорк і Нью-Джерсі, до його прибуття 1 квітня.

Зазначається, що FDA зобов’язане ліцензувати товари, що використовуються для лікування людей від коронавірусу, зокрема апарати штучної вентиляції легень, які теж були серед вантажу, направленого Москвою у США.

В березні Росія заявила про надання США гуманітарної допомоги для боротьби з пандемією коронавірусу. Тоді, за словами прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, Володимир Путін запропонував допомогу в ході телефонної розмови з президентом США Дональдом Трампом. «Трамп з вдячністю прийняв цю допомогу гуманітарного характеру», — сказав він, додавши, що Путін сподівається на взаємну допомогу з боку американських виробників медичного обладнання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...