Трамп вигадав, як врятувати репутацію сумнозвісного авіалайнера 737 MAX і компанію Boeing від банкрутства

Жоден інший продукт Boeing не постраждав так, як 737 MAX, уважає президент США Дональд Трамп.

Компанії Boeing необхідно усунути несправності і продовжити випуск літаків серії 737 MAX під новою назвою. Таку думку висловив 15 квітня у своєму Twitter президент США Дональд Трамп, передають Патріоти України.

"Що я знаю про брендинг? Можливо, нічого (але я став президентом). На місці Boeing я би вніс виправлення в модель 737 MAX, додав деякі додаткові чудові функції і випустив літак під новим ім'ям. Жоден інший продукт компанії не постраждав так, як цей. Але, знову ж таки, чорт забирай, звідки мені знати?" – написав Трамп.

29 жовтня 2018 року Boeing 737 MAX 8, що виконував рейс із Джакарти в Пангкал-Пінанг, зник із радарів майже відразу після зльоту. Лайнер упав у Яванське море. На борту перебувало 189 осіб, рятувальники не виявили живих людей.

10 березня 2019 року за шість хвилин після зльоту в Аддіс-Абебі розбився Boeing тієї самої моделі, усі 157 осіб загинули.

Згідно з попереднім звітом слідства, причиною катастрофи ефіопського лайнера стала помилкова активація системи доповнення характеристик маневрування MCAS. Експерти вважають, що та сама система відмовила на індонезійському рейсі.

Boeing рекомендувала зупинити польоти всього світового флоту 737 MAX.

4 квітня президент корпорації Денніс Мюленбург офіційно визнав, що причиною катастрофи літаків в Індонезії та Ефіопії була помилкова активація MCAS.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...