"Трамп зібрався істотно скоротити зовнішню допомогу США, але не для України", - The Wall Street Journal

У понеділок, 10 лютого, президент США Дональд Трамп повинен оголосити пропозиції щодо бюджету країни на новий фінансовий рік (починається 1 жовтня) в розмірі $4,8 трлн.

Згідно з наявними даними, в бюджеті передбачили зростання витрат на оборону на 0,3%. На неї виділять до 740,5 мільярда доларів. У той же час витрати на допомогу іноземним державам скоротять на 21%, - йдеться в матеріалі видання The Wall Street Journal, передають Патріоти України.

У новому бюджеті на ці потреби закладено 44,1 мільярда доларів в порівнянні з 55,7 мільярдами на 2020 рік. Разом з тим відомо, що обсяг військової допомоги Україні скорочувати не будуть.

Серед іншого США хочуть збільшити фінансування NASA на 12% з урахуванням планів пілотованого польоту на Місяць до 2024 року. Американський лідер також запропонував на 13% збільшити бюджет міністерства у справах ветеранів, на 3% – міністерства внутрішньої безпеки, на 19% – Національної адміністрації з ядерної безпеки.

Слід зазначити, що іншою важливою статтею бюджету США на 2021 рік є збільшення витрат на протистояння економіці Росії і Китаю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...