Трампу "дісталося на горіхи" через його ставлення до першої леді (відео)

Письменник Джеймс Фелтон опублікував у Twitter відео, де видно, як президент США Дональд Трамп ляскає себе по нозі, а після цього до нього підходить дружина Меланія. Користувачі цей жест порівняли з рухом, яким кличуть собак.

Президента США Дональда Трампа розкритикували користувачі соціальних мереж після публікації відео, на якому він нібито кличе дружину Меланію "до ноги". 28 серпня комедійний письменник Джеймс Фелтон опублікував у Twitter ролик – уривок із візиту Трампа з дружиною у штат Огайо, куди вони їздили на початку серпня після масової стрілянини в кафе, передають Патріоти України.

На відео показано, як Трамп поплескує себе по нозі, після чого до нього підходить дружина. Письменник порівняв його жест із рухом, яким кличуть собак.

"Дональд Трамп: "Ніхто не поважає жінок більше, ніж я". Також Дональд Трамп: "Сюди, дівчинко, іди сюди, дівчинко [поплескує по нозі], іди сюди, дружино. Гарна дівчинка", – написав Фелтон в описі до відео.

До полудня 31 серпня понад 900 тис. користувачів переглянуло ці кадри, щонайменше 600 прокоментувало, пост письменника зібрав більше ніж тисячу лайків.

Незабаром після цього користувач Parody Boris Johnson (пародія Бориса Джонсона) опублікував у Twitter аналогічний пост. "Якби ви були жінконенависником, зарозумілим старим лайном, як би ви попросили свою дружину приєднатися до вас?" – запитав автор пабліка.

Цей пост переглянуло понад 23 тис. користувачів, прокоментувало більше ніж 300.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...