ТрампушкаНаш: Розвідка Конгресу опублікувала нові матеріали по зв'язках Трампа з Росією

Стенограми показують е, що кампанія Трампа і сам Дональд Трамп вдавалися до незаконної допомоги РФ, в повній мірі скористалися цією допомогою, а потім брехали і перешкоджали розслідуванню.

Комітет з розвідки Палати представників опублікував тисячі сторінок стенограм раніше секретних свідчень свідків в ході розслідування втручання РФ у вибори 2016 року, яке було завершено два роки тому, розпаливши міжпартійні звинувачення і давши хід інтерпретацій на тлі виборчої кампанії президента Дональда Трампа, передають Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ.

П'ятдесят сім стенограм, датованих 2017 і 2018 роками, демонструють дружну відсіч, яку довірені особи Трампа на кожному кроці давали законодавцям-демократам, відмовляючись відповідати на питання або кажучи, що не пам'ятають конкретних моментів.
Зять Трампа Джаред Кушнер заявив комітету 25 липня 2017 року, що він ніяк не може знати, чи вплинуло втручання Росії на результати виборів, - таку можливість неодноразово заперечував сам президент. «Кандидат провів відмінну кампанію. У нього був правильний посил. Ось чому він переміг, - сказав Кушнер, який є старшим радником президента. - Те, що могло трапитися з деякими випадками зломів електронної пошти або що було так чи інакше опубліковано, могло вплинути або не вплинути на результати виборів. Ми ніколи не дізнаємося».
Він додав, що «жоден з тих, кого я знаю, нічого не знав» про злом електронних листів демократів, які, як встановили спецслужби, були причетні до російських оперативникам. «І жоден з тих, кого я знав, нічого не знав про те, як ця інформація потрапляла в WikiLeaks для поширення».
Також були опубліковані свідчення Дональда Трампа-молодшого, колишнього радника передвиборної кампанії Трампа в 2016 році Стіва Беннона, колишнього сенатора і генерального прокурора Джеффа Сешнса, а також колишніх чиновників адміністрації Обами, включаючи радника з національної безпеки Сьюзан Райс, генерального прокурора Лоретта Лінча і посла при ООН Саманти Пауер.
«Стенограми, які ми публікуємо сьогодні, показують саме те, що також розкрив спецпрокурор Роберт Мюллер - що кампанія Трампа і сам Дональд Трамп вдавалися до незаконної допомоги РФ, в повній мірі скористалися цією допомогою, а потім брехали і перешкоджали розслідуванню, щоб приховати ці порушення», - йдеться в оприлюдненій в четвер заяві демократа Адама Шиффа, голови Комітету.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...