Трансгендери шоу-бізу: Який виглядають українські зірки, які змінили стать (фото)

Для західного шоу-бізнесу публічне зізнання в зміні статі не така сенсація. Так, раніше зірка "Початку" Еллен Пейдж стала трансгендерним чоловіком на ім'я Еліот, а відома акторка Тільда Суїнтон оголосила себе квіром.

Деякі з вітчизняних артистів також не побоялися заявити про зміну статі на всю країну. Хто зі знаменитостей став трансгендером до та після участі у відомих шоу "Супермодель по-українськи", "Від пацанки до панянки" і "Голос країни" – передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

  • Зі Фамелу

У 2008 році на "Фабриці зірок 2" запалилася на естраді нова зірка – Борис Апрель. Хлопець із довгим білим волоссям підкорив глядачів своєю епатажною поведінкою і манерами. Але 2012 року виконавець раптово зник із шоу-бізнесу і переїхав у США. Через кілька років артист заявив у своєму блозі в інстаграм, що він – транссексуал і звуть його тепер Енджел, а ще через чотири роки в Україну повернулася вже жінка. Вона взяла участь у восьмому сезоні "Голосу країни" під псевдонімом Зіанджа. Зараз дівчина знову змінила псевдонім і стала випускати кліпи як Зі Фамелу.

Зі Фамелу до "Фабрики зірок" і зараз
  • Шер-Марина Камілова

Шер-Марина Камілова запам'яталася глядачам "Нового каналу" не тільки своїм незвичайним ім'ям й агресивним характером, але й заявою про те, що їй довелося змінити стать. Учасниця проєкту "Від пацанки до панянки" зізналася на всю країну, що до 16 років фізіологічно була хлопцем, а потім зважилася на операцію зі зміни статі.

Ім'я, яке дали при народженні, дівчина тримає в таємниці. Та й дитячих фото, коли Марина була хлопчиком, в інтернеті немає.

Шер-Марина Камілова на шоу "Від пацанки до панянки" і зараз
  • Юлія Мочалова

На проєкті "Супермодель по-українськи" Юлія Мочалова запам'яталася яскравою зовнішністю і заявою про те, що раніше була Василем. Уже в 15 років Вася почав пити гормони, а в 16 – переніс операцію зі зміни статі й став жінкою. Після участі в українському шоу модель активно займалася своєю кар'єрою і навіть знялася у фільмі. Зараз живе в США.

Юлія Мочалова в підлітковому віці й зараз
  • Карина Мінаєва

Карина Мінаєва вперше засвітилася в першому сезоні "Супермодель по-українськи". Однак на шоу всі помітили, що перед ними не дівчина, а хлопець у жіночому образі. Транссексуалка зізналася на проєкті, що її дитинство було дуже складним у селі. Ровесники погрожували та били Костю (ім'я Карини при народженні). Але і на шоу Карині довелося нелегко – учасники з неї насміхалися, а дехто називав Мінаєву "воно" або "переодягненим чоловіком". Через шість років модель прийшла на "Супер Топ-модель по-українськи" новою людиною. Вона зробила головну операцію зі зміни статі та стала дівчиною і фізично, і за документами.

Карина Мінаєва в першому сезоні "Супермодель по-українськи" і зараз
  • Софі Берідзе

Софі Берідзе, учасниця другого сезону "Топ-моделі по-українськи" підкорила серця мільйонів глядачів своєю харизмою і невимушеністю. Щоб досягти гармонії між зовнішнім виглядом і внутрішніми відчуттями, Софі довелося пройти через десятки операцій, зокрема сточування щелепи, збільшення грудей, видалення кадика, ринопластику і багато інших. Але дівчина поки не зробила завершальну операцію зі зміни статі через страх померти на операційному столі.

Софі Берідзе до і після зміни статі

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...