"Транспорту немає, але ви тримайтесь...": У мережі показали велетенську чергу на автобус у Києві

У столиці триває транспортний колапс, людям важко добратися до роботи.

У Києві показали велетенську чергу на зупинці громадського транспорту, який через карантин курсує зі значними обмеженнями. Фото розмістили на сторінці Київ Оперативний в Facebook, повідомивши що ця черга в кілька сотень метрів чекає на автобус №114 на кінцевій зупинці в житловому масиві "Троєщина", передають Патріоти України.

"Транспорту немає, але ви тримайтесь... Милославська (кінцева 114)", - підписане фото, зроблене вранці понеділка, 18 травня.

Користувачі мережі обурені подібною ситуацією в столиці, про що висловлюються в коментарях.

"Боже... і це при тому, що автобусів більш ніж достатньо, щоб забезпечити нормальний випуск! Коли в Європі ніяких "спецперепусток" не вводили, а просто збільшили випуск - у нас тільки таким маразмом і займаються", - пише юзер.

"До обіду на роботу, після обіду додому. Попрацював", - іронізує коментатор.

Нагадаємо, що у Києві громадський транспорт працює за спецперепустками. Їхати можуть працівники сфер, необхідних під час карантину через коронавірус. Це медики, рятувальники, поліція, працівники продуктових магазинів і так далі.

12 травня на вулиці міста вже вийшли 30 додаткових одиниць транспорту на всі 22 маршрути, за яким сьогодні перевозять пасажирів. Попри такі заходи, транспорту не вистачає, в місті затори, а таксі підвищили вартість проїзду.

У КМДА сподіваються, що в столиці повноцінно транспорт запустять з 22 травня. Але більш ймовірна дата - це 25 число. В цей же день можливий і запуск метро, якщо в Кабміні дадуть добро. Але про запуск маршруток мова поки не йде.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...