"Трапляється в кожному шлюбі": Королівський біограф розкрила нові подробиці подружнього життя королеви Єлизавети

Як і у будь-якої іншої пари сімейне життя Єлизавети й Філіпа не обходилося без сварок.

Королівський біограф і редактор журналу Majesty Інгрід Сьюард випустила нову біографію чоловіка королеви Єлизавети II принца Філіпа, герцога Единбурзького, передають Патріоти України з посиланням на Daily Express.

В книзі розповідаються деякі подробиці сімейного життя Єлизавети й Філіпа, які одружилися в 1947 році.

Як і у будь-якої іншої пари справа не обходиться без сварок. Так, в 1954 році, під час офіційного візиту королеви й принца в Австралію, свідком їхньої бурхливої сварки випадково стала телевізійна знімальна група, що їх супроводжувала.

Як пише Сьюард, Філіп вибіг з дому, відведеного для них з Єлизаветою. А незабаром за ним пішла розгнівана дружина, жбурляючи в нього туфлі. “Телеоператор був шокований, побачивши Філіпа, що вискакує з дому в супроводі літаючої пари тенісних туфель та ракетки, і дуже розсердженої королеви, кричущої, щоб він повернувся”, – йдеться в біографії.

Обурена королева схопила чоловіка за руку і витягла його всередину. Вражені телевізійники просто шоковано стояли. Річард Колвілл, який в той час був королівським прессекретарем підійшов до них і попросив віддати знятий матеріал, на що вони погодилися. Потім спокійна королева з’явилася знову і сказала: “Прошу вибачення за цю невелику інтерлюдію, але, як ви знаєте, це трапляється в кожному шлюбі”.

Сьюард також писала, що Філіп часом був “дуже жорстким” з дружиною. Але вона зазвичай “рідко йому відповідала, а змінювала тему і починала говорити загадками, які відволікали його, поки він намагався зрозуміти, про що вона говорить”.

Про сварки між подружжям писали й інші автори. Так, в книзі Сари Бредфорд описувався випадок, що стався під час туру в США 1976 року. “Одного разу, коли принц про щось міркував, королева досить різко сказала йому: “О, Філіп, стули писок. Ти не розумієш, про що говориш”, – пише автор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...